Sessiz ol Aydın!

Sessiz ol Aydın!

Milli Savunma Üniversitesi Sınav Koordinasyon Toplantısı, Adnan Menderes Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda alınacak önlemler konuşuldu.

2024 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınav Koordinasyon Toplantısı”, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Gülçin Özkan, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, ÖSYM İl Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sinecen, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Satılmış Karakaya, Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Demir, Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Dağüstü katıldı.

Toplantıda; 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nda (MSÜ) alınacak önlemler ve karşılaşılabilecek durumlarla ilgili görüşmeler yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Bülent Kent toplantıda, “Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için gerekli tüm tedbirleri alarak öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamın oluşmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler