Sessizliğe büründü

Sessizliğe büründü

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ‘Kabadayı Bozuntusu’ ithamı nedeniyle gerilen Aydın siyasetinde İYİ Parti cephesi sessiz kalmayı tercih etti.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin Efeler’deki programında gerçekleştirdiği konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Kabadayı Bozuntusu’ demesi AK Parti Aydın’da türlü tepkileri de beraberinde getirdi. İlk olarak AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen’in suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamasının ardından AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş da Aydın’ın bu sözlerinin kabul edilemez olduğunu söylemişti.

 

YAVUZ’DAN HDP GÖNDERMESİ

 

İyi Parti’nin zillet ittifakı içerisinde yer aldığını, ülkenin terörle mücadelesinde devletin yanında olduğunu gösterir net bir tavır koyamadığının altını çizen Yavuz, ‘’Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan annelerinin onurlu ve haklı mücadelelerinde onlara destek vermeleri gerekirken, sanki suç işlemişler gibi o annelere, HDP’nin kapısında oturmayın gidin devletin kapısında eylem yapın diyerek tepki gösteren, o annelere değil de açıkça sözcülüğünü yaptıkları HDP’ye destek veren bu zihniyetin, Milliyetçilik naraları atmaları akıl tutulmasından öte bir şey değildir’’ İfadelerini kullandı.

 

SARI TELEFONLARI AÇMADI GERİ DÖNMEDİ

 

Aydın’ın sarf ettiği sözlerin akabinde AK Parti Aydın cephesinden peş peşe açıklamalar gelmiş ve gerekli hukuki süreci başlatacakları ifade edilmişti. Yaşanan bunca gelişmenin ardından İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı ise tam manasıyla sessizliğe büründü. Gazetecilerin konuyu sormak için aradığı İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı telefonlara cevap vermedi. Adeta sessizliğe bürünen İYİ Parti İl Teşkilatının konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler