Sevi toprağa verildi

Sevi toprağa verildi

Somali'de terör saldırısında hayatını kaybeden Aydınlı Turan Sevi’nin (67) cenazesi özel bir uçakla Somali'den Türkiye’ye getirilmişti. Sevi, Efeler ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sevi’nin cenazesi helallik alınması için bugün son kez Umurlu Mahallesi’ndeki evine getirildi. Cenaze daha sonra Umurlu Merkez Çarşı Cami’sine getirildi.

Sevi’nin eşi Halide Sevi ve diğer aile fertleri tören boyunca gözyaşı döktü. Eşi Turan Sevi’nin tabutuna sarılarak gözyaşı döken ve fenalaşan Halide Sevi’ye sağlık ekipleri müdahale etti. Sevi'nin cenazesi öğle namazına müteakip Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çarşı Mahallesi Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

BORCUNU ÖDEMEK İÇİN GİTMİŞTİ

 

Öte yandan Sevi'nin emekli olduktan sonra satın aldığı evin kalan 40 bin liralık borcunu ödeyebilmek için Somali'ye gittiği öğrenildi.

 

Cenaze törenine, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, aile dostları ve vatandaşlar katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler