Sevim: Nazilli'de tek  başımıza seçimi alabiliriz

Sevim: Nazilli'de tek başımıza seçimi alabiliriz

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli’de ilk defa oy oranını sandığa yansıttıklarını ve her seçimde birinci parti olabileceklerini belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, ittifak ortakları İYİ Parti ile herhangi bir sorunlarının olmadığını belirtti. Sevim, “CHP Nazilli’de ittifakta üzerine düşeni yapıyor” dedi. 

“ÖZCAN BÜYÜK BİR YÜKÜ OMUZLUYOR”

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın sorunları omuzlamaya gayret ettiğini dile getiren Sevim, “Başkan Özcan sorunları dışarı yansıtmadan çözmenin mücadelesini veriyor. Bize burada düşen bazı konularda dengeleyici olmak” diye konuştu. 

“MANİDAR BULUYORUM”

Öte yandan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün ‘Hiç ölmeyecekmiş gibi ittifak için, yarın ölecekmiş gibi parti için çalışıyoruz’ sözlerini manidar bulduğunu belirten Sevim, “CHP şuanda Nazilli’de seçim kazanacak güveni vermiş durumda. Mevcut şartlarda her gireceğimiz seçimde birinci parti olma olasılığımız yüksek. Hizmetlerimizi sadece merkez mahallelerde değil, kırsal mahallelere de taşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler