Sokağa çıkma yasağında koordineli çalışacaklar

Sokağa çıkma yasağında koordineli çalışacaklar

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş geçen hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında meydana gelen ekmek dağıtım karmaşasına çözüm getirdi.

Belediye Başkanı Fuat Öndeş İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle bu hafta sonu da uygulanmasına karar verilen sokağa çıkma yasağında esnaf ve vatandaşın mağdur olmaması için önemli bir adım attı.  Germencik ve Ortaklar fırıncı esnafıyla bir araya gelen Başkan Öndeş, fırıncılar arasında koordinasyonu sağlayarak dağıtım yapacakları mahalleleri belirledi. Germencik ve Ortaklar’da fırıncılar Cumartesi ve Pazar olmak üzere iki gruba ayrılacak ve sorumlu oldukları mahallelerde ekmek dağıtımı gerçekleştirecekler. Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür eden fırıncılar yapılan düzenlemeyle üzerlerinden büyük bir yükün kalktığını ifade ederek, karışıklığın önüne geçilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

“GEREKLİ DÜZENLEMEYİ YAPTIK”

 

Koronavirüs salgını tedbirleri gereği hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında fırıncı esnafının ve vatandaşların mağdur olmaması için toplantı yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Fuat Öndeş “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve kargaşaya mahal vermemek için fırıncılarımızla bir araya gelerek gerekli düzenlemeyi yaptık. Bu süreçte kimsenin maddi manevi zarar görmesini istemiyoruz.

 

 Fırıncı esnafımızla Cumartesi ve Pazar uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında ekmek dağıtımının nizami bir şekilde yapılması için görüşme gerçekleştirdik. Bu çerçevede iki gün için iki farklı grup oluşturduk. Fırıncılarımız kendi sorumluluk alanlarına düşen bölgelerde ekmek dağıtımı gerçekleştirecek. Bizler de belediye olarak tüm ekiplerimizle vatandaş ve esnaflarımıza gereken desteği sağlayacağız. Sağlıklı günler dilerim.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler