Söke belediyesini karıştıran yazı

Söke belediyesini karıştıran yazı

CHP'li Söke Belediyesi'nde görevli Levent Tuncer'in CHP'li meclis üyesi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından hakkında disiplin soruşturması başlatılacağı öğrenildi. 

Söke Belediyesi personellerinden Levent Tuncer'in yerel bir internet sitesinde yazdığı yazı ile CHP'li belediye meclis üyesi Süleyman Yörük hakkında, "Hani son dönemde ‘vicdan’ edebiyatı ile tribünlere oynayan biri var ya, o da savrulanlardan. Bu gidişle siyasi mezarlıkta yerini alacaklardan biri. Bunu anlamış olacak ki, ucuz kahramanlığın yanında geçmişte ihanet edip, sırtını döndüğü siyasi yapıya yeniden yaranmanın peşinde anlaşılan. Neymiş “Ne hizmet yapmışlarmış, üç buçuk yıldır. Meclis üyeleri elini vicdanına koysunmuş...”

Vicdana gelene bak. Seçimlerde oy getireceğim deyip, partisinden istifa edip seçimi kazanma şansı yüksek partiye transfer olurken vicdanı neredeydi acaba?Meclis üyesi adaylığı için 5. sıra şartını koyarken, vicdanı var mıydı? Lima yönetim kurulu başkanlığını şart koşarken vicdanı neredeydi diye sormak da lazım. Lima yönetim kurulunda kendi maaşına zam yaptırıp, altında çalışanlara ‘Başkanım’ diyeceksiniz derken vicdanı gezmeye mi çıkmıştı?

İşçilerin hakları olan mesai alacaklarını, almadıkları maaş rakamları gibi gösteren el yazması listeyi basına servis ederken vicdanı neredeydi acaba? Tüm bunları yaparken, vicdanı Kemalpaşa Mahallesi’nin dağlarında mı geziyordu? Bu örnekleri çoğaltıp, vicdani muhasebe yapmasını sağlayacak daha çok madde daha sunabilirim. Ama şimdilik bu kadar yeterli sanırım. İnsan başkalarına “Elinizi vicdanınıza koyun” çağrısı yaparken, önce aynaya bakmalı. Sana bir söz yakışır; 'Menfaat konuşunca vicdan susarmış' ifadelerini kullandığı yazısının ardından CHP İlçe yönetimi harekete geçti. 

"DİSİPLİNE SEVK EDİLİYOR"

Son dakika bilgisine göre, kendi partisinin meclis üyesi hakkında sarf ettiği öne sürülen ağır sözlerin ardından Tuncer'in disipline sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler