Söke Ziraat Odası “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı

Söke Ziraat Odası “Dünya Çiftçiler Günü”nü kutladı

İlçemizde “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” dün düzenlenen programla kutlandı.

Söke Ziraat Odası önünde gerçekleşen tören ve tavuklu pilav etkinliğine, Söke Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri üretici ve çiftçiler katılım sağladı…

Etkinliğe, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrem Yerli, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Meyve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun, Söke Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk, Söke Terziler Odası Başkanı Metin Özcan, Söke Bakkallar Odası Başkanı Ferhat Gültekin, siyasi parti yöneticileri, bankaların zirai departman yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katılarak yöre çiftçilerini anlamlı günlerinde yalnız bırakmadılar.

Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, oda önünde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nün 1984'den beri kutlandığını kaydetti.

Kovid-19 nedeniyle 2 yıldır etkinlik yapamadıklarını belirten Tanyeri, "Sektörde sıkıntılarımız var. Girdi maliyetleri üreticimizi çok zor duruma sokuyor. Ancak bu yıl gerçekten çok farklı. Ürünlerimiz para yapsa da girdi maliyetleri belimizi büküyor." dedi.
Programın ardından vatandaşlara tavuklu pilav ikramında bulunuldu.


whatsapp-image-2022-05-14-at-17-14-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler