Söke’de bayram dönüşü 3 kaza meydana geldi

Söke’de bayram dönüşü 3 kaza meydana geldi

Aydın’ın Söke ilçesinde bayram dönüşü peş peşe trafik kazası meydana geldi. 3 ayrı noktada gerçekleşen trafik kazalarında, can kaybı yaşanmadı.

Bayram dönüşü tüm Türkiye’de hareketlilik arttı. Evlerine dönmek isteyen vatandaşlar yollara çıkmaya başladı. Tatil beldelerinin geçiş güzergahı olan Söke’de bayram tatili dönüşü boyunca 3 ayrı noktada trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Söke-Milas Karayolu Sarıkemer kavşağı yakınlarında, henüz bilinmeyen bir nedenle iki araç çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yaralanan vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Diğer bir kaza, Novada Kavşağı'nda yaşandı. Alınan bilgiye göre yoldan çıkan bir araç, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpma sonrası, ilk müdahaleyı çevredeki vatandaşlar gerçekleştirdi. Daha sonra olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza sonrası araçta maddi hasar oluştu.

Söke - Milas Karayolu'nda gerçekleşen bir diğer kazada, otomobil ve motosiklet birbirine girdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıların ilk tedavisini gerçekleştirdi. Kaza sonrası, polis inceleme başlattı. Yine diğer kazalarda olduğu gibi, bu kazada da araçlarda ciddi hasar kaydı oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler