Söke'de esnaf kardeşler iş yerlerinde darp edildi

Söke'de esnaf kardeşler iş yerlerinde darp edildi

Yaşlı ve engelli kadının Mallarına çökme iddiasıyla Söke kamuoyu tarafından tanınan esnaf Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya dün akşam saatlerinde iş yerlerinde darp edildiği öne sürüldü.

Yaşlı ve engelli kadının Mallarına çöküp ardından ailesinin geri kalan üyelerine tehditler gönderdiği iddiasıyla bir süredir yaşlı kadının bazı aile üyeleri ile sorunlar yaşadığı biliniyordu. İddialara göre yine iki kardeşin 'iş yerimizdeyiz belimizde silahımız var hangi aile üyesi gelirse bekliyoruz” şeklinde mesaj gönderdiği de öne sürülmüştü. 

'İŞ YERLERİNDE DARP EDİLDİLER'

Dün yaşanan arbedede olası bir tartışma yaşanmasına karşılık iş yerinde toplanan personellerle beraber feci şekilde darp edildiği öne sürülen Uğur Kaya’nın darp edilirken kardeşi Hüseyin Kaya'nın kendisini odaya kilitlediği iddia edildi. 

Öte yandan esnaf kardeşlerin ve ilgili personellerin darp olayının ardından herhangi bir şikayette bulunmadıkları öğrenildi.

Öte yandan esnaf kardeşlerin daha önce sahte Facebook sitesi açmak ve site üzerinden bazı siyasilere ağır hakaretler yazmak iddiasıyla yine kendi iş yerlerinde feci şekilde darp edildiği de öne sürülen bir diğer konu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler