Söke’de silahlar patladı  1 kişi hayatını kaybetti

Söke’de silahlar patladı 1 kişi hayatını kaybetti

Aydın’ın Söke ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitti. Kurşunların hedefi olan 7 kişiden 38 yaşındaki Umut Cabaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda 6 kişi de yaralandı.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle taraflar birbirlerine ateş açtı.

Silah sesleri üzerine vatandaşların ihbarıyla bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada kurşunların isabet ettiği 7 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Söke ve çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Umut Cabaş (38), doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cabaş’ın cansız bedeni, yapılan işlemlerin ardından morga kaldırılırken, yaralanan 6 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından ekipler bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Kavgaya karıştığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, yaralıların kaldırıldığı hastaneye gelen tarafların yakınları arasında yeni bir gerginlik yaşanabileceği ihtimali üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Hastane çevresi ve olay yerinde güvenlik önlemleri artırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler