Söke'deki kayıp kadın olayında flaş gelişme

Söke'deki kayıp kadın olayında flaş gelişme

Söke’de bir buçuk yıl önce kaybolan Seher Yüksel olayında, yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı’nın sunduğu programda, Seher’in birlikte olduğu iddia edilen Mehmet Demir’in de genç kadından 6 ay sonra kayıp olduğu ve hala bulunamadığı öğrenildi.

Aydın’ın Söke ilçesinde bir buçuk yıl önce kaybolan Seher Yüksel’in ailesi, geçen günlerde Müge Anlı’nın programına başvurdu.  Kayıp kadının, şiddet gördüğü için eşi Halil’i terk ederek Faruk isimli biriyle yaşamaya başladığı öğrenilmişti. Faruk isimli kişinin, yasaklı madde imalatı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği ve Seher’in de bu sırada ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. 

“6 AY SONRA ORTADAN KAYBOLDU”  

Bugün yayınlanan programda, bir yılı aşkındır haber alınamayan Seher Yüksel’in Faruk isimli kişi ile beraberken Mehmet Demir ile de görüştüğü ortaya çıktı. Seher’in Faruk ile yaşadığı eve sık sık gittiği söylenen Mehmet Demir ise, genç kadından 6 ay sonra ortadan kayboldu.  

“SEHER’E AİT KIYAFETLERE RASTLADI”

Mehmet’in de kaybolması ve Faruk ile Seher’in kullandığı evin her iki kayıptan kısa süre sonra yakılması, akıllara cinayet şüphesini getirdi. Faruk ile Mehmet Demir’in arasında bir silah meselesi de olduğu iddia edildi. Söke-Milas yolu üzerindeki bahse konu eve giden Müge Anlı ekibi, yanan evin içinde Seher’e ait kıyafetlere rastladı.               

Olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler