Sökeli çocuklar duvarları dilediklerince boyadılar

Sökeli çocuklar duvarları dilediklerince boyadılar

CHP Söke İlçe Yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların doyasıya eğlendiği anlamlı bir etkinliğe imza attı. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan tarafından düzenlenen duvar boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

CHP Söke İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlik, Söke Tarihi Tren Yolu'nda yapıldı. Etkinliğe, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren, Aydın Büyüşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çevik , CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke Başkan Yardımcıları Nurşen Tunç, Aylin İşgören, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP Söke Yönetimi, çeşitli eğitim kurumlarında eğitim alan öğrenciler katıldı.

Söke Tarihi Tren Yolu'nun gri duvarlarını hayal güçlerini kullanarak renklendiren  çocuklar doyasıya eğlendi. Bayram tadında bir gün geçiren çocuklar, rengarenk boyalarla duvarları adeta konuşturdular.

ÖZCAN: "BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLARLA BİRLİKTE YAŞADIK"

Etkinlik ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Ali Kemal Özcan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu çocuklarla birlikte yaşıyoruz. Hayata dokunan projeler yapmaya devam ediyoruz. Kendilerini ifade edebilecekleri gri duvarları konuşturmaları için çocukların ellerine bıraktık. Harika bir şekilde renklendiriyorlar. Duygularını ve hayal güçlerini ortaya koyuyorlar.  Bizlerde çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitmen Mehmet Sarı da, çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, "Verdiğimiz emeklerin finalini yaşıyoruz. Ali Kemal Başkan çok güzel organize etmiş. Finali böyle güzel yaşamak bir eğitmen olarak beni mutlu etti. Gururluyum." dedi.

Etkinliğe katılan çocuklar da duygularını şu sözlerle ifade etti: "Duvarları boyamak çok eğlenceli. Boya yapmayı çok seviyorum. Hayalini kurduğumuz şeyleri çiziyoruz. İlk aklıma Mustafa Kemal Atatürk geldi onun imzasını çizdim. Çok mutluyum arkadaşım yılan çizdi ben de yılan boyadım. Çok güzel etkinlik bizler için çok iyi oldu beğendik biz." dediler.

whatsapp-image-2022-04-24-at-15-23-16.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-15-23-17-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-15-23-17.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-15-23-18.jpeg

whatsapp-image-2022-04-24-at-15-23-18-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler