Söke'nin sevilen doktoru hayatını kaybetti

Söke'nin sevilen doktoru hayatını kaybetti

Söke’de evli üç çocuk babası olan Beyin cerrahı Opr. Dr. Tansel Özbent, vefat etti.

Olay Aydın’ın Söke ilçesine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde bir yıldan buyana kadrolu beyin cerrahı olarak görev yapan başarılı ‘Beyin Cerrahı’ olarak bilinen Op. Dr. Tansel Özbent(54), bir yıl önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine atanması Söke’de yaşamakta olan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanmıştı. 

Söke’nin sevilen doktorlarından olan Beyin Cerrahı Opr. Dr. Tansel Özbent bugün sabaha karşı saat 04.30’da evinde rahatsızlanarak görev yaptığı Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesine getirildi. Mesai arkadaşları olan meslektaşlarının tüm müdahalelerine rağmen Dr. Tansel Özbent, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Söke ilçesinde daha önce de görev yapan ve sevilen Beyin cerrahı Opr. Dr. Tansel Özbent’in ani ölümü Söke’de büyük üzüntü ile karşılandı. 

Özbent’in cenazesinin bugün Söke ilçesinde ilkindi namazına müteakip Söke Kocacami’ne kılınacak Cenaze namazı sonrasında Granta aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

3 çocuk babası Dr. Özbent’in ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler