Soylu'dan Aydınlı aileye: "Ellerinizden öpüyorum"

Soylu'dan Aydınlı aileye: "Ellerinizden öpüyorum"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD tarafından yürütülen yardım kampanyasına 150 bin lira bağışlayan Çineli çifte teşekkür etti.

Çineli hayırsever çift, Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyasına bağışladıkları 150 bin TL’lik yardım makbuzunu Aydın Valisi Hüseyin AKSOY’a takdim ettiler.

Türkiye'de yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, insani yardım kampanyası başlatıldı.

Aydın Valiliği tarafından kentte yaşayan vatandaşlara duyurulan yardım kampanyasına Çine ilçesine bağlı Kahraman Köyü'nde yalayan hayırsever vatandaş Kâmil Özmen ve eşi Nuray Özmen tarafından 150 bin Türk Lirası yardım yapıldı. Hayırsever çifte sosyal medyada binlerce övgü yağdı.

BAKAN SOYLU'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

çifte bir teşekkür de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Özmen çiftine seslenerek "Ellerinizden öpüyorum." ifadesini kullanan Bakan Soylu, "Aydın Çine'de, Halkbankası'ndan emekli Kamil Özmen Amcamız eşi Nuray Teyzemizle birlikte valiliğe gelerek, yangın ve sel bölgelerine destek için ben de varım diyerek AFAD'a 150 bin Türk Lirası yardımda bulundular. 

Bu Millet, Büyük Millet" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler