Söz konusu 'Aydınspor' olunca herkes kapıları kapattı

Söz konusu 'Aydınspor' olunca herkes kapıları kapattı

Aydınspor yönetimi, haftasonu sahasında ağırlayacağı Davutlar Belediyespor mücadelesini, Adnan Menderes Stadyumu'nda oynamak için çağrıda bulundu.

Aydınspor yönetimi, Pazar günü sahasında konuk edeceği Davutlar Belediyespor maçında yaşanacak yoğunluktan dolayı güvenliğin daha kolay sağlanması nedeniyle Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan maçın Adnan Menderes Stadı’na alınmasını talep etti. Görüşme sonrası yönetimin bu talebi kabul görmezken, bu kez taraftarlar sosyal medyada çağrıda bulundu. 

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta devre arasında giren Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Efeler 09 Spor FK’ın kullanımında olan Adnan Menderes Stadı da ilk yarıyı kapattı.

Statta maç oynanmayacak olmasından dolayı taleplerini sürdüren ve 2009 yılında bu yana Adnan Menderes Stadı’na adım atmayan Aydınspor taraftarları, 11 yıl aradan sonra yeniden özlem duydukları statta maçı izlemek istiyor.

Konu ile ilgili Aydınspor taraftarları sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

“Pazar günü oynayacak olduğumuz Davutlar Belediyespor karşılaşmasının Adnan Menderes Stadyumu'nun büyük sahasında oynatılmasının   maçı takip edecek taraftarlarımızın konforu ve emniyet kuvvetlerinin daha kolay tedbir alması adına daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. Yan sahada oynadığımız önceki maçlarda birçok seyircimiz tribünlerde yer bulamamıştı. Büyük sahada oynanacak karşılaşma yokken maçımızın burada oynanması Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden ricamızdır.”

"FİLLİKÇİOĞLU ZEMİNİ İŞARET ETTİ"

Öte yandan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu konuyu AASKF ele aldı. Bildiğim kadarıyla onay çıkmamış. Beni de aradı arkadaşlar, maça kendiminde geleceğini söyledim. Stadyumun zeminini de göz önünde bulundurmak gerekiyor" dedi. 

"AYDINSPOR BU ŞEHRİN ÜVEY EVLADI DEĞİL"

Karara sosyal medyada tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar, "Bu hafta zaten maç yok. Haftada bir gün zaten maç oluyor o sahada. Aydınspor'a gelince mi zemin konuşuluyor. Ayrıca binlerce taraftar tel örgü kenarında maç izlemek zorunda kalıyor. Aydınspor'a üvey evlat muamelesi yapanları bu şehir unutmaz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler