Sözügeçer: Bereketli bir sezon olsun

Sözügeçer: Bereketli bir sezon olsun

Aydın Efeler’de Başbalıkçı 9 Kardeşler işletme sahibi Sezgin Sözügeçer, 1 Eylül itibariyle açılan balık sezonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın Efeler’de Başbalıkçı 9 Kardeşler işletme sahibi Sezgin Sözügeçer, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla işletmesinde Aydınlı gazetecileri ağırladı. Programın sonunda Ajans Aydın'a açıklamalar da bulunan Sözügüçer, "Bereketli bir sezon olmasını diliyorum."

‘’PALAMUDUN BESİN KAYNAĞI HAMSİ’’

İşletme sahibi Sözügeçer, şu anda palamut bolluğu söz konusu diyerek sözlerine şöyle devam etti, ‘’1 Eylül itibariyle sezonumuz açıldı. Şu anda biraz palamut bolluğu var. Palamudun besin kaynağı hamsi olduğu için bu sefer hamsiyi tüketiyor. Hamsi bundan dolayı biraz az çıkıyor, o yüzden hamsinin fiyatı yükseldi. Palamudun tanesi 20-25 lira arası, günlük olarak değişiyor. Diğer bütün balık çeşitlerimiz mevcut. Bereketli bir sezonun geçeceğini düşünüyoruz. Sadece şu günler de hamside sıkıntımız var. O da inşallah en kısa sürede çözülecektir."

‘’GDO’SUYLA OYNANAMAYAN TEK BESİN KAYNAĞI BALIK’’

‘’Pandemi sürecinden balık sezonu etkilendi mı?’’ sorusuna Sözügeçer, ‘’Pandemi sürecinde vatandaşların balığı olan talebi arttı. Çünkü balık, GDO’suyla oynanamayan tek besin kaynağı. O yüzden balığın tüketimi daha da fazlalaştı. Lokantaların kapalı olduğu dönemlerde paket servisimiz başladı. Vatandaşlarımızın dilediği saatte, ister çiğ olarak ister pişmiş vaziyette, biz çalışma arkadaşlarımızla istekleri hazır ettik. Kesinlikle müşterimizi mağdur etmedik. Müşterilerimizin isteklerini, istedikleri saatte en taze şekilde hazırladık. Onlarda afiyetle yediler.’’ diye konuştu.

f7dd8dc1-7bbb-482b-87e4-3aaeb04eab48.jpg

4d1af6c7-7636-48cc-811d-b6fed3d40b06.jpg

158c670e-9f83-4035-a2c3-1e23bec026ac.jpg

6082e6dc-cbc6-406a-b961-8cdc27b8d95e.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler