Sözümüzü tuttuk

Sözümüzü tuttuk

Söke’nin uzun yıllardır adeta kanayan yarası olan Söke Çayı’nın ıslahı ile ilgili Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’dan müjdeli haber geldi. Yavuz yaptığı açıklamada, ‘’ Her zaman söylüyoruz. Yaparsa yine AK Parti yapar. Bir kez daha v

AK Parti’li Yavuz yaptığı açıklamada, ‘‘Söke Çayı Projesi 25 yıllık bir kanayan yaraydı.Hatırlanacağı üzere, belediye dükkanlarının boşaltılıp yıkılmasının ardından, Söke Çayı’nın temizlenmesi gerekiyordu. DSİ Bölge Müdürlüğümüze bağlı ekipler gerekli tüm temizlik çalışmalarını gerçekleştirmişlerdi. Çayımızın ıslah çalışma projesi 5 bin 200 metre. İlk etapta 2 bin 500 metrelik alan olan Söke şehir merkezinin içinde kalan bölümün ıslah çalışmaları gerçekleştirilecek.
 
Bizler bu projeyi seçimlerden önce yatırım programına koymuştuk. Söz verdiğimiz gibi öncelikle ihale programına alındı. Ve yine söz verdiğimiz tarih olan 8 Ocak yani bugün Söke Çayı’nın 1. Etap ihalesini DSİ Bölge Müdürlüğümüzün ihale salonunda toplam 102 istekli firmanın katılımıyla gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte ilk olarak ihaleyi alan firmanın sunmuş olduğu evraklarının uygunluğu kontrol edilecek. Herhangi bir olumsuzluğu görülmez ise ihaleyi alan firmayı da kamuoyu ile ayrıca paylaşacağız. Kısa bir süre içerisinde Allah nasip ederse, Söke çayının 1. Etap ıslah çalışması için ilk kazma vurulacaktır. Söke’mize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler