SÖZÜNÜN ERİ BAŞKANA EFELER HALKINDAN TAM DESTEK

SÖZÜNÜN ERİ BAŞKANA EFELER HALKINDAN TAM DESTEK

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Görev süresi boyunca verdiği sözlerin %96’sını gerçekleştiren Başkan Atay, ziyaret ettiği mahallelerde büyük bir ilgi ve destekle karşılanıyor.

Ramazan ayı boyunca her akşam başka bir mahallede iftar yapacağını söyleyen Başkan Atay’ın son durağı Ovaeymir Mahallesi Oldu. Ovaeymir Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Fatih Atay, vatandaşların mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Mahallelerinde hayata geçirilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Ovaeymirliler Başkan Atay’a tam destek veriyor.

1-8.jpeg

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, iftarın ardından Güzelhisar Mahallesi’ni ziyaret etti. Bugüne dek yaptığı hizmetleri ve gelecek dönem projelerini anlatan Başkan Atay, vatandaşların talep ve önerilerini de can kulağıyla dinlemeye devam etti. Güzelhisar Mahalle sakinleri ise Başkan Atay’a hizmetleri için teşekkür etti.

1-2-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler