Subaşı: Bu iftirayı atanlar alçaktır, şerefsizdir

Subaşı: Bu iftirayı atanlar alçaktır, şerefsizdir

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'ın kendisiyle ilgili "ortaya attığı "Aleviyim diye elimi sıkmadı" iddiasına çok sert bir dille yalanladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'ın yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'nın katıldığı bir düğünde elini, "Alevi olduğu için" sıkmadığı iddialarına Subaşı'dan yanıt geldi. 

İddiaları sert bir dille yalanlayan Subaşı, "Bu tür ayrılıkçı bir dil kullanan alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir! Aynı şekilde bu iftirayı atanlar da buna çanak tutanlar da alçaktır, şerefsizdir!” dedi.

Subaşı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. 

"CHP ve avareleri yine bildiğimiz gibi! Bana “mahalle yanıyor, sen saçını tarıyorsun…” gibi ahlaksız bir söylemde bulunan şahısla elimi kirletmemek adına tokalaşmadığım için böylesine alçak, böylesine mesnetsiz, haysiyetsiz bir iftirayla gelenleri Allah’a havale ediyorum. Bu tür ayrılıkçı bir dil kullanan alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir! Aynı şekilde bu iftirayı atanlar da buna çanak tutanlar da alçaktır, şerefsizdir!

Bu yalanı atanlar da yalanında boğulsun!

Sabah ilk işim bu alçak iftirayı ortaya atan Nurettin’e ve onun satılık kalemşörüne dava açmak olacaktır!”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler