Sultanlar lige bomba gibi başladı

Sultanlar lige bomba gibi başladı

Bu yıl Kuşadası’nda düzenlenen Balkan Kupası’nda ilk gün müsabakaları tamamlandı. Turnuvada Türkiye’yi temsil eden Aydın’ın Sultanları, ilk maçında Kosova temsilcisi Drita Gjilan’ı 3-0 mağlup etti.

Voleybolda marka iller arasında yer alan Aydın, bu yıl Balkan Kupası’na ev sahipliği yapıyor. Kuşadası’ndaki Uğur İnan Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva 17-18 ve 19 tarihleri arasında gerçekleşiyor. 

3 gün sürecek olan ve Kuşadası’nda düzenlenen turnuvaya 5 farklı ülkeden takımlar katılıyor. Balkan Kupası’nın ilk gününde sahaya çıkan Aydın’ın Sultanları, Kosova temsilcisi Drita Gjilan karşısında rahat bir galibiyet alarak turnuvaya hızlı başladı. Sultanların yeni transferlerinin göz dolduğu maç 3-0 gibi net bir skorla bitti. 

Set vermeden kazandılar

Başantrenör Alper Hamurcu yönetiminde sahaya çıkan Aydın’ın Sultanları, ilk sette etkili bir oyun ortaya koyarak 25-14 kazandı. İkinci sette oyun farkını ortaya koyan Aydın’ın Sultanları 25-11 gibi çok farklı bir skorla seti tamamladı. Üçüncü sette üstünlüğünü koruyan Sultanlar, 25-8 ile seti alarak maçı tamamladı. Maçı 3-0 kazanarak turnuvanın en iddialı takımı olduğunu ortaya koydu. 

Başkan Çerçioğlu: Gurur duyulacak bir takımımız var

Aydın Sultanları’nın bulunduğu her organizasyonda şampiyonluğu hedeflediğini ve Balkan Kupası’nın da kazanılacağına inandığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kupaya galibiyetle başlayan takımımızı kutluyorum. Sahada her zaman inanarak oynayan ve Aydın’ı en iyi şekilde temsil eden gurur duyulacak bir takımımız var. İnanıyoruz ki bu kupayı alacağız. Teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Turnuvanın ilk günü tamamlandı

Aydın’ın Sultanları’nın galibiyetle tamamladığı ilk günde turnuvanın açılış maçında karşı karşıya gelen Drita Gjilan ile CSO Voluntari müsabakası, CSO Voluntari’nın 3-0 üstünlüğü ile bitti. 15.00’da başlayan Ok Jedinstvo Stara Pazova ile Aris Thessaloniki maçı ise Ok Jedinstvo Stara Pazova’nın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

abb-1-2-001.jpg

abb-3-005.jpg

abb-4-005.jpg

abb-7-005.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler