Sultanlar’da yaprak dökümü başladı

Sultanlar’da yaprak dökümü başladı

2019/2020 sezonunun iptal edilmesinin ardından gelecek sezon çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 7 isimle daha yollarını ayırdı.

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan Aydın ekibi, iç transferde Meryem Boz, Maret Balkestein ve Hande Korkut ile sözleşme imzalamasının ardından dış transferde de Anthi Vasilantonaki ve Janset Cemre Erkul’u kadrosuna katmıştı. 

 

Mavi Beyazlılar’da kadroya yeni katılan oyuncular olduğu gibi takımdan ayrılan isimler de oldu. Geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediyespor’a veda eden Celeste Plak’ın ardından 7 oyuncuyla daha yollar ayrıldı. Sultanlar, gelecek sezonda Erçe Su Kasapoğlu, Semra Özer, Sasa Planinsec, Hazal Selin Arifoğlu, Arelya Karasoy, Ece Hocaoğlu ve Bihter Dumanoğlu, ile sözleşme yenilememe kararı alarak oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

Aydın Büyükşehir Belediyespor’un sosyal medya hesabından yapılan ayrılık duyurusunda, “Voleybol takımımızın 2020 – 2021 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Erçe Su Kasapoğlu, Semra Özer, Sasa Planinsec, Hazal Selin Arifoğlu, Arelya Karasoy, Ece Hocaoğlu ve Bihter Dumanoğlu’na, takımımıza vermiş olduğu emeklerden ötürü birer teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler