‘Süper Star Etkinlik ve Oyun Atölyesi’  açıldı

‘Süper Star Etkinlik ve Oyun Atölyesi’ açıldı

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde, ‘Süper Star Etkinlik ve Oyun Atölyesi’ okul öncesi öğretmeni Sibel Çetin’in öncülüğünde bugün faaliyete başladı. Okul Öncesi Öğretmeni Çetin, “Burada çocuklarımız keyifle vakit geçirebilir. Bizim işimiz bir meslekten çok daha fazlası. Onların minicik kalplerine dokunup sımsıcak gülüşlerine ortak olmak tarifi olmayan bir duygu” açıklamalarında bulundu.

Yaklaşık üç yıldır bir kurumda okul öncesi öğretmeni olarak çalışan Sibel Çetin açtığı oyun atölyesi ile kendi işinin başına geçti. Kardeşine oyun alanı arayışı içindeyken bu alanı kendim açabilirim diye düşündüğünü ifade eden Çetin, “Kardeşim hayallerime giden bu yolda beni teşvik etti. Kardeşim üç yaşında onun için saatlik oyun alanları arayışı içerisindeydik. Düşündüm ve ben neden işletme sahibi olmayayım diye düşündüm ve bu yönde karar vererek yola koyulduk. Kardeşim bu yolda ki en büyük destekçilerimden. Onu düşünerek ve onunla fikir alışverişi içerisinde olarak bu yolda ilerledik. Burada hem veliler hem de çocuklar keyifle vakit geçirebilir. Velilerimiz çocukalrı burada oyun alanında oynayıp sosyalleşirken ailelerimizde çay kahve köşemizde sohbet edip çocuklarını gözlemleyebilecek” dedi.

deene.jpg

“ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Çetin, “Okul öncesi olan öğrencilerimize burada hizmet vereceğiz. Ben okul öncesi öğretmenliğinin yanında Otizm Farkındalık Eğitimi ve Oyun Terapisti Eğitimi alarak kendimi çeşitli alanlarda geliştirdim. Bu eğitimler ile çocukları daha iyi bir şekilde gözlemledim. Onların gelişimini daha iyi ve bilinçli bir şekilde test ettim. Paylaşma sorunları, evde yada kendi içlerinde olan bir problemi burada çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorlar. Burada ebeveynlerle işbirliği içerisinde çocukların eğitimi için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-16-at-17-22-42.jpeg

“BU İŞ HAYALİMDİ”

Çetin, “Kendi işimin başında olmak hayalimdi. Her şey hayal ettiğim gibi oldu. Emek vererek bugüne geldik. Duvar tasarım ve boyamaları bize ait. Tasarımları yaparken sade ve dikkatlerini dağıtmayacak şekilde tasarladım. Bu şekilde etkinliklerde dikkat dağılması da çok yaşanmayacak diye düşünüyorum. Ben çocuklarla bir arada olurken mutlu oluyorum. Bu iş bir meslekten ibaret değil. Çocuklar ile güne başlayıp onlarla günü bitiriyorum. Bu durum çok güzel oluyor” dedi.

whatsapp-image-2024-03-16-at-17-22-09.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler