TALİH KUŞU AYDINLILARI UMUTLANDIRDI

TALİH KUŞU AYDINLILARI UMUTLANDIRDI

"Kazı-Kazan Şans Yağmuru" adlı oyunda büyük ikramiyenin arka arkaya Aydın'a vurmasının ardından vatandaşlar şans oyunları bayiilerini doldurdu.

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi'nde bulunan bir şans oyunları bayi son günlerde Aydın gündemine bomba gibi düştü. İlk olarak 5 Mart tarihinde "Kazı-Kazan Şans Yağmuru" adlı oyunda şanslı bir talihlinin 2 milyon lira kazanmasının ardından bir hafta geçmeden bir talihli daha 1 milyon 200 bin liralık ödülün sahibi oldu.

"HERKES ŞAŞKIN"

2 milyon lira kazanan talihlinin haberinin yayılmasının ardından Aydınlılar ve çevre illerden gelen vatandaşlar Ortaklar'a akın etti. Şans oyunları bayiine gelerek sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kısa yoldan para kazanmak için binlerce lifa para harcadı.

1 milyon 200 bin liralık ödül ise ilk talihlinin 6 gün ardından Ayhan A.'ya isabet etti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen adamın o gün yağmur nedeniyle şans eseri işe gitmediği öğrenildi.

Talih kuşunun ardı ardına 2 kez Ortaklar'a vurmasının ardından bahsi geçen bayiide biletler günün erken saatlerinde tükenmeye başladı.

"AKINA UĞRADIK"

Efeler ilçesinin popüler sokaklarından Sevgi Yolu'nda uzun yıllardır seyyar olarak şans oyunu biletleri satan İsa Çakmak, Ortaklar'a konan talih kuşunun kendi işlerini de arttırdığını dile getirdi. Ortaklar'da yaşananların Ege bölgesinde bir ilk olduğunu ve olayın duyulmasının ardından vatandaşların Kazı-Kazan oyununa olan ilgisinin arttığını söyleyen Çakmak, "Tezgah boş kalmaz oldu, bilet yetiştiremez olduk desek yeridir. Önceden de işlerimiz fena değildi ama Ortaklar'da yaşananlar işlerimizi bir hayli arttırdı, gelen misafirlerimle muhabbet edecek zaman bulamıyorum.

5, 10, 20 ve 30 liralık biletler mevcut. Biletin fiyatı arttıkça hem ödül hemde ikramiyenin vurma ihtimali artıyor. Yılların oyunu bu, bilmeyen yok fakat 1 haftada 3 milyon 200 bin lira kazandırmak gerçekten görülmüş şey değil.

Vatandaşlarımız oynuyor, çok şükür kazandırıyoruz da. Her şey şans" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler