Taner 'Yerel Seçim' için açık kapı bıraktı

Taner 'Yerel Seçim' için açık kapı bıraktı

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, ilk genel seçimde partilerini Aydın’da birinci yapma hedeflerini yineledi. Milletvekili adayı olmayacağını belirten Taner, yerel seçimler için ise kapıyı açık bıraktı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner partide yaptıkları toplantı da, Türkiye çapında partilerinin yüzde kaç oy alırsa alsın yüzde 50 fazlasını Aydın’da alacaklarını dile getirerek,  “Arkadaşlarımız inandılar, çalıştılar. Türkiye genelinde İYİ Parti’nin aldığı oyun yüzde 50’sini burada aldık. Bu dönemde de belli bir iddiayla yola çıktık. Bu sefer yüzde 50 fazlası yetmiyor. Aydın’da birinci parti olacağız iddiasıyla geldik ve bunun gerçekleşeceğine inanıyorum. Siyaset, iddia işidir. İddiası olmayan insanların siyasette ne millete ne de partisine faydası olmaz. Sadece şahsi ikballe yapılan siyasetten millete yarar gelmez. Ben iddia sahibi bir insanım. Hala daha aynı yerdeyim. Bunu genel merkezle de paylaştım. Aydın’da İYİ Parti’yi birinci parti yapacağım” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN KAPIYI AÇIK BIRAKTI”

Milletvekili adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap veren Taner, “Milletvekilliğine aday değilim. Ben yeni arkadaşların, yeni yüzlerin, yeni siyasetçilerin çıkması gerektiğini düşünen bir insanım” dedi. Kendisine yöneltilen, ‘Yerel seçimler için bir düşünceniz var mı’ sorusuna ise Taner, “Önce genel seçimler var. Daha sonra yerel seçimler için konuşuruz” diyerek belediye başkan adaylığı için açık kapı bıraktı. 

Bilindiği üzere Taner, teşkilat üyelerinin talebi ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilmişti. Siyasi geçmişi ve tecrübesi ile Aydınlıların yakından tanıdığı Taner’in, olası bir belediye başkan adaylığı sürecine teşkilat üyelerinin tam destek vereceği siyasi kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler