Taner: 'Yoksulluktan başka verecek hiçbir şeyleri kalmamıştır'

Taner: 'Yoksulluktan başka verecek hiçbir şeyleri kalmamıştır'

Eş zamanlı olarak bütün illerde yapılan açıklamayla son günlerde çeşitli sektörlere gelen zamlara değinen Taner, “Bu iktidarın bu ülkeye zamlardan ve yoksulluktan başka verecek hiçbir şeyi kalmamıştır” dedi.

İYİ Parti Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak son dönemde gelen zamlarla ilgili basın açıklaması düzenledi.

Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen açıklamada İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, gazetecilerden gelen soru üzerine, iktidar partililerinin de zamlardan rahatsız olduğunu ve muhalefetin zamlarla ilgili olarak sesini yeterince duyuramadığını ifade etti. Taner, akaryakıttaki ÖTV zammından, memura yapılan zamlardan ve AK Parti’nin ekonomik politikalarıyla ilgili konuştu.

Taner şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti iktidarının yanlış ekonomi programı ve politikaları sonrası millet olarak yeni bir zam dalgası ile karşı karşıyayız. Bütün faturayı dar gelirliye kesen, vatandaşın cebindeki son kuruşa da el atan bir yoksullaştırma politikasının sert bir şekilde uygulandığı görülmektedir.

Sabundan, kitaptan, çocuk bezinden ek vergi alınıyor ancak servetten elde edilen kazançtan vergi alınmamaktadır. Vatandaşa kemer sıkma tavsiye edilirken küçük, yandaş ve ranta dayanan bir kesimin zenginleşmesine hiçbir kemer dayanmamaktadır. AK Parti iktidarının bu ülkeye zamlardan ve yoksulluktan başka verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Memura ve emekliye yapılan cüzi zammın birkaç hafta içinde eriyip gitmesi bir yana, son olarak uygulanan akaryakıttaki ÖTV oranlarına yapılan zamla birlikte milletimiz derin bir yoksulluk çukuruna gömülmek istenmektedir. Deli dumrul iktidarı, vatandaşın gırtlağına çökmüş, garibanın kanını emmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler