Taner'den flaş açıklama: 'Büyükşehir için 3 isme teklif götürdük'

Taner'den flaş açıklama: 'Büyükşehir için 3 isme teklif götürdük'

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, yerel seçimlerde en az 6 ilçe alacaklarını söyledi. Taner, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ise 3 isme teklif götürdüklerini belirtti.

AJANS AYDIN’a açıklamalarda bulunan Taner, “Biz ilk günden bu yana seçime kendi partimizle girecek gibi çalışma yaptık. O nedenle bu seçimlere hazırız” dedi.

“6 İLÇEDE ADAYLARIMIZ TAMAM GİBİ”

İlçe Başkanları ile çeşitli toplantılar yaptıklarını dile getiren Taner, “Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Şuanda 6 ilçede adayımız belirlendi diyebiliriz. Diğer ilçelerde çalışmalarımız sürüyor. Bazı ilçelerde teveccüh çok fazla” diye konuştu.

“3 İSİMDEN HABER BEKLİYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için 3 isme teklif götürdüklerini belirten Taner, “Biz bu seçimlerde çok rahat 5 veya 6 ilçe alacağız. Büyükşehir için ise 3 adaya teklifimizi sunduk. Onlardan gelecek cevabı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BEN ADAYIM”

Öte yandan Efeler Belediye Başkanlığı için Ekim ayı başında istifa edeceğini yineleyen Taner, “Ben 2019’da adaylık için görevimden istifa etmiştim. Ancak ittifak nedeniyle nasip olmadı. Şimdi artık net bir şekilde adayım. Tabi son kararı genel merkezimiz verecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler