Taner'den 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' grubu açıklaması

Taner'den 'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' grubu açıklaması

İYİ Partili Recep Taner, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adayı için kurulan ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ grubunu değerlendirdi. Taner, ‘Henüz çok erken’ dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla beklenirken Cumhuriyet Halk Partisi’nden flaş bir hamle gelmiş ve birçok kuliste adaylık için adı geçen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için, ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ isimli bir grup kurulmuştu. İlk toplantısını gerçekleştiren grubun Aydın İl Koordinatörlüğü’ne ise eski CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi getirildiği açıklanmıştı.

BİZİMDE GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLER OLUR

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı henüz netlik kazanmamışken atılan adımı değerlendiren İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Yani arkadaşların gönüllerinden geçenin çalışmasını yapabilirler. Bizim de gönlümüzden geçen bir çalışma olur. Ama şuanda seçim takvimi açıklanmadığı için biz bu tür çalışmaların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyoruz. Onun için herhangi bir çalışmada yapmıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun kendi ifadesiyle 6’lı masadaki Genel Başkanların ortak adayı çıkacak demişti. 

Dolayısıyla o süreci beklemek lazım. Seçim takvimi açıklanması lazım. Ben sayın Genel Başkanımızın olduğu bloğun içinden yanlış bir aday çıkacağını düşünmüyorum ve 13. Cumhurbaşkanının Millet İttifakından olacağına inanıyorum. Ama şuanda Kılıçdaroğlu mu derseniz, erken olduğunu düşünüyorum” dedi. 

“TEMSİLEN 1 KİŞİ ALINDI”

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ziyareti esnasında Ankara’da olan Recep Taner’in vekaleten gönderdiği isimlerin protokole alınmadığı iddiaları gün yüzüne çıkmıştı. Konuya değinen Taner, “İl başkan yardımcısı arkadaşlarımız ekip olarak gitmişlerdi. Bir arkadaşımızı protokole almışlar, diğer arkadaşlarımızı kabul etmemişler. Ama yine de bir sıkıntı yok. Orada yine İYİ Parti’yi temsilen bir arkadaşımız protokole alındı” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler