Tatil sonrası Didim sahilleri talan edildi

Tatil sonrası Didim sahilleri talan edildi

Didim sahillerinde çevreye atılan atıklar ve çöpler dikkatlerden kaçmadı. Atıklar, Didim Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili 16 Temmuz Cuma günü başladı. 26 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tatil nedeniyle Kuşadası, Bodrum ve Antalya gibi tatil merkezleri Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşların akınına uğradı.

Yerli ve yabancı turistlerin tercihlerinden birisi de Aydın'ın Didim ilçesi oldu. Dünyaca ünlü plajları, gece kulüpleri ve tarihi noktaları ile dikkat çeken kentin nüfusu 9 günlük süreçte 5 katına çıktı.

Kurban Bayramı'nın sona ermesinin ardından birçok turist Didim'den ayrılmaya başladı. Bazı duyarsız vatandaşlarca çevreye atılan ve geride bırakılan atıklar ile çöpleri sosyal medya aracılığıyla paylaşan Didim Belediyesi, duruma esprili bir dil ile tepki gösterdi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, "2021 Yaz kreasyonumuzla karşınızdayız! Bu sezon atılan atıklar arasında yine karpuz kabukları ön planda. Oysa Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapılmasını isterdik. (2004, Türk Sineması)

Kentimize bırakacağınız en değerli iz mutluluğunuz, çevremiz hep temiz olsun" ifadelerine yer verildi.

Atıklar ve çöpler, belediyeye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toplandı.

e7c1feiwyaafx5v.jpg

e7c1feiwyaejwyu.jpg

e7c1fekxeaikaai.jpg

e7c1felwyaubqmr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler