Tatil yolu trafik çilesine dönüştü

Tatil yolu trafik çilesine dönüştü

Kuşadası, Didim ve Muğla gibi tatil merkezlerine gitmek isteyen vatandaşlar, Aydın'ın çeşitli bölgelerinde trafik yoğunluğu oluşmasına neden oldu.

Pandemi sürecinde yeni dönem 1 Temmuz Perşembe günü itibariyle başladı. Sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırıldığı, on binlerce işletmenin müşteri kabul edebilmeye başladığı ve birçok kısıtlamanın esnetildiği yeni normalleşme dönemi, esnaf ve vatandaşlar tarafından mutlulukla karşılandı.

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklığının 43 dereceye kadar yükseldiği Aydın'da ve Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar, pandemi sürecinin ardından dinlenebilmek için Kuşadası, Didim ve Muğla gibi tatil merkezlerinin yolunu tuttu. Bugün günün erken saatlerinden itibaren yola koyulan vatandaşlar, Aydın'ın çeşitli noktalarında trafik yoğunluğu oluşmasına neden oldu. Çine ve Söke'de trafiğe takılan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile "Tatile diye yola çıktık, kahvaltıyı trafikte yaptık. İnşallah bugün yetişebiliriz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürlükleri'ne bağlı polis ekiplerinin kentin dört bir yanında oluşturdukları kontrol noktaları ile trafiğin sağlıklı akışını sağlamaları ise vatandaşların takdirini topladı.

whatsapp-image-2021-07-03-at-10-51-31-1.jpg

whatsapp-image-2021-07-03-at-10-51-30.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler