Tatili fırsat bilenler Milli Park'a akın etti

Tatili fırsat bilenler Milli Park'a akın etti

Kuşadası'nda bulunan ve eşsiz güzelliğiyle dünyanın dört bir yanından turistlerin uğrak yerlerinden olan Dilek Yarımadası Milli Parkı, 19 Mayıs nedeniyle ziyarete açılmasının ardından ziyaretçi akınına uğradı.

27 bin 598 hektarlık dev alanda bulunan ve eşsiz manzaraları ile her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turisti ağırlayan Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bugün ziyarete açıldı.

Tam kapanma sürecinin ardından ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması olmadan sokağa çıkabilen Kuşadalı vatandaşlar, milli parka akın etti. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğü'ne ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, milli parkın girişinde oluşan uzun araç kuyrukları dikkat çekti. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, "19 Mayıs, Bu anlamlı günde ziyaretçilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ziyaretçilerimizinde Doğayla başbaşa kalabilecekleri, temiz hava, temiz deniz ve huzur dolu Milli Parkımızı özledikleri bugünkü yoğunluğumuzdan anlaşılmaktadır. Milli Parkımız tüm personeli ile ziyaretçilerimize hizmete hazırdı" ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2021-05-19-at-11-14-36.jpeg

whatsapp-image-2021-05-19-at-11-14-40.jpeg

whatsapp-image-2021-05-19-at-11-14-49.jpeg

whatsapp-image-2021-05-19-at-11-14-51.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler