TD Veyis Kanber: “Kaybettiğimiz 2 puan için çok üzgünüz”

TD Veyis Kanber: “Kaybettiğimiz 2 puan için çok üzgünüz”

TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan Efeler 09SFK kendi sahasında Pazarspor ile 1-1 beraber kaldı. Efeler son dakika yediği golle büyük üzüntü yaşadı.

HABER: (Berna AYDIN)

Ligde geride kalan 6 haftada 3 beraberlik 3 galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip puan durumunda 3. Sırada yer alıyor. Pazarspor mücadelesinde şanssız kaybedilen 2 puanın yankıları sürüyor.

Pazarspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Veyis Kanber, “Evimizde oynadığımız Pazarspor maçında son dakikada yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrıldık. Bulduğumuz gol pozisyonlarından yararlanamadık. Attığımız golden sonra bulduğumuz ataklardan sonuç alsaydık sahadan mutlu ayrılan taraf olacaktık. Kaybettiğimiz 2 puan için çok üzgünüz. Oyuncularımız elinden gelen mücadeleyi gösterdiler.” dedi.

“TEPKİLERİ ANLIYORUM”

Taraftarlar kadar kendilerinin de üzgün olduğunu dile getiren Kanber, “Maçtan sonra bizlere gösterilen tepkileri anlıyorum. Son dakikada yenilen golle sahadan beraberlikle ayrılmak herkesi olduğu gibi bizleri de üzdü. Benim tepkim birkaç seyirciye oldu, taraftarımıza olmadı. Bugüne kadar taraftarımızın desteğini hep gördük, bundan sonraki maçlarda da taraftarımız arkamızda olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Veyis Kanber “Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyor. Önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diyerek ligde maçlara konsantre olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler