TD Veyis Kanber: “Ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldığımız için üzgünüz.”

TD Veyis Kanber: “Ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldığımız için üzgünüz.”

Efeler09 SFK ligde 8. Haftada kendi sahasında Batman Petrolspor ile karşılaştı. Mücadeleyi rakip takım 5-0’lık net skorla kazandı.

HABER: (Berna AYDIN)

Ligdeki ilk mağlubiyetini alan yeşil-beyazlı ekip 15 puanda kalırken Batman Petrolspor puanını 14’e yükselterek ligde 3. Sıraya yükseldi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan TD Veyis Kanber, “Mağlubiyetteki hatalarımızdan ders çıkarıp önümüze bakacağız.” diyerek yollarına tam gaz devam edeceklerini söyledi.

“TARAFTARIMIZDAN VE BİZİ SEVENLERDEN ÖZÜR DİLİYORUZ”

Atılan gollere karşılık veremediklerini dile getiren Veyis Kanber, “Evimizde ligin en yüksek bütçeli takımlarından biriyle oynadık. Maçın hemen başında yediğimiz talihsiz bir golle 1-0 geriye düştük. Golden sonra karşılık vermek için toparlandık. Birkaç önemli pozisyonu değerlendiremedik. Sonrasında yediğimiz gollere karşılık veremedik. Üst üste kalemizde yediğimiz gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldığımız için üzgünüz. Taraftarımızdan ve bizi sevenlerden özür diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK”

Kaybettikleri bir şey olmadığını ve hızlıca bu maçı geride bırakıp önlerindeki kupa maçına odaklanacaklarını söyleyen Veyis Kanber, “Önümüzde Gaziantep FK ile bir kupa maçı var. Perşembe günü Süper Lig ekiplerinden biriyle oynamanın heyecanını yaşayacağız. Sonrasında ligde yine deplasmana Tekirdağ'a gideceğiz. Kaybedilmiş bir şey yok. Bu maç geride kaldı. Mağlubiyetteki hatalarımızdan ders çıkarıp önümüze bakacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler