Teşkilat Taner'i istiyor

Teşkilat Taner'i istiyor

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatında gözler Cuma günü yapılacak toplantıya çevrildi. Genel Merkezin talebi doğrultusunda, İl Yönetim Kurulu Üyeleri oylama yapacak. Oylamadan çıkan isim Genel Merkez'e bildirilecek. 

İYİ Parti Aydın'da Süleyman Demirci'den boşalan İl Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Demirci, tavır ve söylemleriyle Millet İttifakı’na zarar verdiği gerekçesiyle, İYİ Parti Genel İdare Kurulu tarafından 13 Aralık 2021’de Aydın İl Başkanlığı görevinden alınarak partiden ihraç edilmişti.

"SON KARARI GENEL MERKEZ VERECEK"

İl Başkanlığı için ismi ön plana çıkan Recep Taner Ajans Aydın Gazetesi'ne konuştu. Taner, "Arkadaşlarımız toplanıp kuralları içinde bir oylama yapacaklar. Oylamadan çıkan neticeyi Genel Merkeze bildirecekler. Yani şuandaki mesele o. Zaten genel Merkez onun yapılmasını istedi. Parti yöneticilerinin katılacağı bir oylama yapılıyor. Parti tüzüğünde yazıyor. Genel Merkez o şekilde yapılmasını uygun gördü. Oylamadan çıkan netice Genel Merkez'e bildirildikten sonra önümüzdeki günlerde isim resmiyet kazanır" dedi.

"TEŞKİLAT TANER'İ İSTİYOR"

Öte yandan İYİ Parti tabanının Taner'in ismine sıcak baktığı ve bu yönde hareket edilmesi gerektiği görüşünde fikir birliğine vardığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde bir işletmenin açılışına katılan İl Yönetim Kurulu Üyeleri ise, Taner ile verdikleri poz ile bu söylemlerini perçinledi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler