Tezcan: Biz teröre karşı mesafemizi her zaman koymuşuzdur

Tezcan: Biz teröre karşı mesafemizi her zaman koymuşuzdur

CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, partisinin İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Tezcan'ın yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve parti üyeleri katıldı. Tezcan kendisine yöneltilen, 'HDP' li Semra Güzel'in PKK'lı bir terörist ile fotoğrafı çıktı ve Güzel hakkında meclise bir fezlekenin geleceği söylendi. Bu fezleke meclise geldiğinde CHP'nin tutumu ne olacaktır' sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi.

'KİM TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BERABERSE DÖNSÜN HESAP VERSİN'

"Arkadaşlar iktidar son dönemlerde ekonomiyi yönetemeyince, ülkeyi yönetemeyince, yoksulluğu çözemeyince bir fezleke siyaseti tutturdu ve buradan medet ummaya çalışıyor. Biz kim terör örgütleri ile beraber ise dönsün hesabını versin diyoruz. Ama terör örgütleri ile kim beraberlik ile siyasi konektöre göre kendine siyasi gelecek bekleyenlerde avucunu yalar diyoruz. Yani Erdoğan İstanbul seçimleri öncesinde terör örgütü başına özel görevli gönderip, röportaj yaptırıp ona basın toplantısı yaptırmadı mı? Terör örgütü liderini TRT’ye çıkarıp özel röportaj yaptırmadı mı?  Anadolu Ajansın da özel röportaj yaptırmadı mı? Seçimi almak için terör örgütüyle fotoğraf almak serbest Erdoğan için, Seçimi almak için terör örgütlerine özel güvenlik göndermek serbest, özel televizyon programları yaptırmak onlara serbest.

Diyarbakır’da nevruz meydanında İmralı mektuplarını devlet eliyle okutup TRT ‘den kamuoyuna canlı yayınlatan ben miydim? Bunlardı. Şimdi de o dönemlerde çekilen fotoğrafları almışlar getirmişler siyasetin malzemesi yapmaya çalışıyorlar. Kimse bizi kendi siyasi projesinin oyuncağı, malzemesi, figüranı, piyonu yapamaz. Biz terör ile mesafemizi her zaman koymuşuzdur bundan sonrada koyarız yargını işi bellidir yapılacak olan bellidir. 2014 yılın da her türlü fotoğrafı verenler bugün o fotoğraflar üzerinden kendilerine göre bir siyaset planı çizmeye kalkıp bizi de o planın parçası yapamazlar.

Onun için biz işimize bakıyoruz Türkiye’nin çözülecek meseleleri var."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler