Tezcan: Ömer Günel'in operasyon ile ilgili Ankara'da bize bir ziyareti olmadı

Tezcan: Ömer Günel'in operasyon ile ilgili Ankara'da bize bir ziyareti olmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AGC ziyaretinde Kuşadası Belediyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tezcan, Başkan Günel'in operasyon ile ilgili kendisine bir ziyaretin olmadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni ofisini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tezcan, Kuşadası Belediyesi ve mıcır ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu.

"BİZE BİR ZİYARETİ OLMADI"

Bir gazetecinin kendisine sorduğu, 'Operasyon günü Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in sizi ziyaret ettiği söyleniyor' sorusunu cevaplayan Tezcan, "Ömer Günel'in bu meseleye özgü bir ziyareti olmamıştır. Bunun dışında her geldiğinde beni ziyaret eder. Ve her ziyaretinde Kuşadası ile ilgili belediyemiz ile ilgili biz sorarız o açıklamada bulunur. Biz sormadan da açıklama ihtiyacı duyar. Özellikle bu operasyon özetinde bir ziyareti olmadı. Ama bizim belediyelerle ilgili meselelerde tutumumuz çok nettir. Biz hiçbir kamu kuruluşunda hiçbir şekilde yolsuzluk yapılmasını onaylamıyoruz. Bu iş yargıya intikal etti. Hem bizim hem başkanlarımızın hem de parti kadrolarımızın bu konuda çok hassas olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler