Tezcan'ın 'BŞB hayali'

Tezcan'ın 'BŞB hayali'

İnan GÜL yazdı...

Cumhuriyet Halk Partisi, son dönemde yaşanan iç çekişmeler ile gündemden düşmüyor.

Bildiğiniz gibi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olmuş ve Recep Tayyip Erdoğan’a kaybetmişti.

Bugünden sonra parti içerisinde ciddi bir kitle, kendisinin görevi bırakması gerektiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Kemal bey tüm bu çağrılara kulağını tıkamış ve yerel seçimler için daha güçlü çalışacaklarını ifade etmişti.

Bu gelişmelerin üzerine başını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çektiği bir grup, adeta baş kaldırdı desek yanlış olmaz.

Partinin etkili isimlerini de arkasına alan İmamoğlu, toplantılar yaparak bu birlikteliği perçinlemeye devam ediyor.

Tabi bu ekibin içerisinde Aydınlıların da yakından tanıdığı Bülent Tezcan da var. Kendisi milletvekili seçildikten sonra Aydın’a pek gelmemeyi tercih ediyor, ya da ediyordu.

Çünkü ulaştığım son kulis bilgilerine göre sayın Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koltuğuna göz kırpmaya başlamış.

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunmuş. Hatta Aydın’da, kendisi için piar çalışmalarını yürüten bir ekibin de olduğu ayyuka çıkmış durumda.

Peki, Aydın’a gelmeye ayağı varmayan geldiğinde de Kuşadası’ndan öteye kolay kolay geçmeyen sayın Tezcan’ın bu ‘hayali’ gerçekleşir mi?

Sanmam.

Çünkü Aydın’da bir marka haline gelmiş, yaşlısından gencine büyük bir kitlenin sevgisini ve saygısını kazanan Özlem Çerçioğlu gerçeği var.

Aslında Çerçioğlu, CHP üstü bir siyaset politikası yürütüyor da diyebiliriz. Çünkü karşı mahalleden de destek alarak göreve gelen nadir siyasetçilerden.

Yani demem o ki Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlattığı yarışı Aydın özelinde başlatmaya kalkarsa büyük hayal kırıklığı yaşar.

Kendisi tecrübeli bir siyasetçi. Tünelin sonunu mutlaka tahmin edecektir.

Ankara siyaseti kendisine daha çok yakışıyor!

Vesselam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler