Tiki olan eşini "pırasa" diye diye canlı yayında bayılttı

Tiki olan eşini "pırasa" diye diye canlı yayında bayılttı

Pırasaya tiki olan Muhammet isimli bir şahıs, kendisini terk ettiğini söylediği eşinin "pırasa, pırasa" demesi üzerine canlı yayında bayıldı. Program sunucusu Esra Erol ise ne yapacağını bilemedi.

ATV'den yayınlanan Esra Erol'un programında yaşanan olayda, eşinin suçlamalarına yanıt vermek isteyen kadın "pırasa" silahı kullandı. Eşinin tikini bildiği için bir şekilde konuyu pırasaya getiren Çiğden isimli kadın, kelimeyi gülerek tekrar etti ve bir bir süre sonra eşi Muhammed bayıldı. Çiğdem, eleştiriler üzerine "Bana çok çektirdi" demekle yetindi.

Programa konuk olan ve "pırasa" denilmesine tiki olduğu belirtilen Muhammet adlı bir kişi, kendisini terk ettiğini ileri sürdüğü eşinin "pırasa" kelimesini tekrarlamasına dayanamayarak bayıldı.

Muhammet isimli şahıs, pırasa kelimesini duyunca önce fenalaştı. Çiğdem isimli kadın, “Esra hanım biz yemek konusunda anlaşamıyoruz." demesiyle Muhammet olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

"Bak anladı ne demek istediğimi." diyerek intikam hazırlığına başlayan kadının "Evde pırasaya hasret kaldık, yiyemiyoruz." sözüyle Muhammet'in tikini harekete geçirdi. Eşi gülerek Muhammet'in tikini ateşlemeye devam etti. Bu sıra öğürmeye başlayan Muhammet midesini tutarak pırasa kelimesini duymamaya çalıştı. Ancak Çiğdem isimli kadın, imalarla eşinin tikini iyice ateşledi.

Program sunucusu Esra Erol, olayı şaşkınlıkla izlerken, kadını susturmaya çalıştı. Bu sıra Esra Erol, müdahale ederek pırasa kelimesinin kullanılmasını engellemeye çalıştı ancak kadın imalarını sürdürdü.

Muhammet mide ve bulantısı ile tikinin artması sonucu fenalaştı. Ardından da "Birazdan bayılacak." dedi ve Muhammet bir süre sonra bayıldı.

Esra Erol'un bildiği halde Muhammet'in tikini harekete geçirdiği eleştirisine Çiğdem, "O benim canımı çok yaktı." şeklinde yanıt verdi. Muhammet, Esra Erol'un kadını susturma çabaları sonuç vermeyince bayıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler