Topuklu Efe Gaziantep'te

Topuklu Efe Gaziantep'te

CHP'li belediye başkanlarına yönelik Gaziantep'te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyelerinin iki yıllık çalışmalarının değerlendirileceği "Belediye Başkanları Çalıştayı", 18-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmek üzere Gaziantep'te başladı.
Salgın nedeniyle bir yıldır yüz yüze toplantı yapamadıklarını, bu nedenle çevrim içi toplantılar düzenlediklerini aktaran CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bir yılın ardından ilk kez Gaziantep'te, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunacağı geniş katılımlı bir çalışma toplantısı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

"ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Toplantıya katılmak üzere Gaziantep'e giden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çerçioğlu, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı için Gaziantep'teyiz. Birlik ve beraberlik içinde kentlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Günel ise paylaşımında, "Belediye Başkanları Çalıştayı için Gaziantep’teyiz! Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler olarak, Yerel Yönetim üzerine gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi birbirimizle paylaşarak, değerlendirmeler yapacağız" ifadelerine yer verdi.


201748116-336753627820133-38888142926738855-n.jpg

e4kkprrx0au5ehp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler