Trafik sorununa Milletvekili Savaş el attı

Trafik sorununa Milletvekili Savaş el attı

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Kuşadası-Davutlar Karayolu üzerinde bulunan Nazilli Pazarı Kavşağı'nda oluşan trafik sorununu çözmek için yapılacak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Kuşadası'na gitti. İlk ziyaretini AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı'na gerçekleştiren Savaş, ardından turizm sezonunda trafiğin yoğun şekilde aktığı Kuşadası-Davutlar Karayolu'nda incelemelerde bulundu. Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli'nin eşliğinde birçok ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı Nazilli Pazarı Kavşağı'na giden Savaş, bölgede trafik sorununun çözümü için vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulundu.

ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Nazilli Pazarı Kavşağı'nda trafik sorununun çözümü için çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacağını müjdeleyen Savaş, alanda incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile kavşakta araç ve yaya geçişlerinin daha güvenli hale geleceğini belirten Savaş, "Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Murat Gönenli ile birlikte Kuşadası Davutlar arasında bulunan, Nazilli Pazarı önünde oluşan trafik yoğunluğuna çözüm üretmek; araç ve yaya geçişlerinin güvenli olmasını sağlamak amacıyla yerinde incelemelerde bulunduk." dedi.

e41ezdvxoaqwaos.jpg

e41ezdtwqaqorfa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler