Tuncel ya istifa etsin ya da sağlık raporu alsın

Tuncel ya istifa etsin ya da sağlık raporu alsın

AK Partili Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in sağlık problemlerini İçişleri Bakanlığı’na taşıyacaklarını söyledi.

Söke’de Belediye Başkanı Levent Tuncel’in sağlık problemleri gündemden düşmüyor. Sağlık problemleri nedeniyle uzun süredir makamından uzak duran Tuncel’in geleceği konusunda belirsizlik sürerken, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin Eylül ayı oturumunda verdiği ‘Tam teşekküllü sağlık taramasından geçsin’ önergesi Millet İttifakı üyeleri tarafından reddedildi. 

 

“BAŞKAN 3 YILDIR HASTA”

Konuyla ilgili AJANS AYDIN’a konuşan AK Partili Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan, “Biz mecliste önerge verdik. Bu önerge yüzde yüz haklı bir önergeydi, neden? Başkan 3 yıldır hasta. Dün Orhan Korkmaz başkanvekiline diyor ki başkanımız bir düşmekten, bir de şimdi rapor aldı. Ama bunların ikisi de nörolojik hastalığa bağlı gerçekleşti. Biz de ya başkan istifa etsin ya da sağlık raporu alsın dedik. Raporu reddettiler almayacaklar. Ama ben biz bu işin peşindeyiz” dedi. 

 

“KONUYU İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA TAŞIDIK”

Konuyla ilgili gerekli yerlere bilgi verdiklerini dile getiren Hasan Turhan, “Tüm adımları atıyoruz. İçişleri Bakanlığı’na da konuyu bildirdik. 3 yıllık bir kaybımız var Söke olarak. Başkanımız bizim nörolojik hasta. Bunu CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’da söyledi. Nörolojik hasta nedir? En başta kafası rahat olması lazım. Ben birçok arkadaşı aradım konuştum. Söke’nin kaybolan yılları için artık harekete geçmemiz lazım STK’lar ile birlikte her yerde bu durumu dile getirmeliyiz. Hem başkanın sağlığı için hem de Söke’mizin geleceği için” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler