Tuncer'den dikkat çeken eleştiri

Tuncer'den dikkat çeken eleştiri

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Umut Tuncer'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Aydın'da yayın yapan yerel bir gazetenin haberini okuyan Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Umut Tuncer'in yaptığı paylaşım dikkat çekti. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'nın personel giderleri hariç 153 TL olan faaliyet bütçesinin kendisini şaşırttığını belirten Tuncer, "Hemşehrilerimiz müsterih olsun. Kaygılanmasın. Aydın'ımızı Bakanlığımızın vizyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak güçlü bir şekilde tanıttık, tanıtıyoruz.

Tuncer açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

"Son günlerde basında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi 2021 faaliyet raporunda Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'nın personel giderleri hariç sadece 153 TL olan faaliyet bütçesi bizleri de şaşırttı. Kuşkusuz dünyanın en güzel şehri Aydın'ımız en güçlü şekilde tanıtılmayı hak ediyor.

 Hemşehrilerimiz müsterih olsun, kaygılanmasın. Bakanlığımız vizyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Aydın'ımızı ulusal ve uluslararası mecralarda son iki yılda 100'lerce haber trafiği ile eksiksiz ve güçlü bir şekilde tanıttık, tanıtıyoruz. Bunun karşılığını da pandemi dönemi olmasına rağmen turizm ziyaretçi rekoru kırarak aldık. Bu noktada Aydın basınımız, sivil toplum örgütlerimiz ve diğer paydaşlarımızla güç birliği içinde eşsiz bir başarıya imza attık. 2022'de çok daha büyük başarıları yaşayacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler