Tuncer’i isyan ettiren paylaşım

Tuncer’i isyan ettiren paylaşım

Tarihi eser satmaya çalışmak suçundan Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü A.Y ile yardımcısı E.D.’nin de aralarında olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer açıklama yaptı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şube ekiplerinin, Aydın merkezli 11 ilde düzenlediği tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda aralarında Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü A.Y ve yardımcısı E.D.’nin de bulunduğu 33 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon sonrası bazı sosyal medya kullanıcılarının algı yapmaya çalıştıkları görüldü. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer in daha önce verdiği “2021 yılında yürüttüğümüz 17 arkeolojik çalışma ile Türkiye şampiyonu olduk” açıklamasına  “Boşuna değilmiş demek ki” şeklinde imalı paylaşım yapılmasına tepki gösterdi.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, sosyal medyasından yaptığı paylaşımda Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzde yaklaşık 400 personel ve 17 arkeolojik çalışma yürüten akademisyenlerimizle vatanı, milleti için üreten dev bir ekibiz. Varsa suç işlemiş, görevine ihanet etmiş kişiler devletimiz gereğini yapar”
ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-03-22-at-14-10-22.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler