Türkiye'yi sarsan olayda Aydın detayı!

Türkiye'yi sarsan olayda Aydın detayı!

Türkiye’yi derinden etkileyen cinsel istismar olayında yeni bir gelişme meydana geldi. Anne Fitnat Ertekin, Aydın’da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında, tüm Türkiye'yi derinden sarsan olay meydana yaşandı.

Muğla'da 17 Mayıs Cuma günü kaybolan 23 yaşındaki Figen Tülay Bayındır ve 18 yaşındaki arkadaşı Bahar Demir, kaybolmalarının 15. gününde bulundu.

Gerçek, Müge Anlı'da gün yüzüne çıktı. Kayıp kızlarını aramak için stüdyoya gelen Selahattin Yalnız'ın, kızlara cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Olayın ardından polis ekipleri, üvey baba Selahattin'i tutuklayarak emniyete götürdü. Anlı, bugünkü yayında hafta sonu yaşananları anlattı.

Anne Fitnat ve üvey baba Selahattin, savcıya 5 saat boyunca ifade verdiler. Gece yarısından sonra tamamlanan ifadelerde, anne, istismara maruz kaldığını ancak korktuğu için bunu söyleyemediğini itiraf etti.

Selahattin'in, istismarı kabul etmediği öğrenildi. Sonuç olarak, Selahattin cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ise suça iştirakten suçlu bulunmakla birlikte serbest bırakıldı. Bahar'ın ablası Gizem ise koruma altına alındı. Selahattin ile ilgili çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı. Anlı, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini, 11 çocuğu olduğunu ve 9 çocuğu daha istismar ettiğini açıkladı.

“ANNE TUTUKLANDI”

Anne Fitnat Ertekin, kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği olay Müge Anlı programında ortaya çıkmıştı. Yıllar boyunca baskı, şiddet ve tacize maruz kalan genç kızların yardım çağrısı sonuç verdi ve sapkın baba cezaevine gönderildi. Üvey baba Selahattin Yalnız, 'cinsel istismar' suçundan hüküm giyerken; suça iştirak etmekten tutuklanan anne Fitnat Ertekin önce serbest bırakılmıştı. Ancak Müge Anlı programında Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığı açıklanmıştı. Aydın’da yakalanan Fitnat Ertekin 'suça iştirak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler