Turnuvaya hazır mısınız?

Turnuvaya hazır mısınız?

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Aydın E-Spor İl Temsilciliği koordinatörlüğünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Teamfight Tactics (TFT) turnuvası düzenlenecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi döneminde evde kalan gençlere dijital ortamda ulaşmaya devam ediyor. Pandemi dönemi sürecinde bir çok online etkinlik gerçekleştiren Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs 2020 19.19’ da başlayacak olan TFT turnuvasını Aydın E-Spor İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirecek.

 

Turnuva Başvurusu

 

19 Mayıs TFT Turnuvası katılım başvuru linki ;

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqNecYpMvbTIdSGLm-o4a2t1OHTOABnAEVbNQO7GxK8iUdFw/viewform

Başvuruyu yaptıktan sonra E-Spor İl Temsilcisi yetkilileri iletişime geçerek yapılacak işlemler ile ilgili bilgilendirme yapacaklar.

 

Turnuva Ödülleri

 

TFT turnuvası sonucunda derece elde eden sporculara çeşitli ödüller takdim edilecek. İlk üç derece elde eden sporculara E-Spor İl Temsilciliği tarafından para ödülü, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya, eşofman takımı, satranç seti, t-shirt ve spor çantası hediye edilecektir.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler