UDEF'te Subaşı dönemi

UDEF'te Subaşı dönemi

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu'nda (UDEF) bayrak değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Ali Aktaş'ın yerine Güven Subaşı atandı.

ADÜ'de eğitim almak için farklı ülkelerden gelen yüzlerce öğrencinin buluştuğu çatı olan UDEF'te görev değişikliği yaşandı. 2017 yılında göreve gelen ve birçok faaliyette bulunan Ali Aktaş, görevini Güven Subaşı'ya devretti.

Efeler ilçesinde bulunan Endülüs Kitap Kafe'de düzenlenen devir teslim törenine UDEF Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Oğuz, Teşkilat Başkanı Yunus Tatlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çeşitli ülkelerden öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Abdullah Oğuz, Ali Aktaş'a görev süresi boyunca yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Oğuz, görevi devralan Güven Subaşı'na da başarılar diledi.

"ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞTİRECEĞİZ"

Devir teslim töreninin ardından söz alan Subaşı, "Öncelikle yıllardır derneğimiz için gece gündüz çalışan başta Ali Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bizler dünyanın farklı ülkelerinden şehrimize gelerek eğitim alan bu gençlerimize kucak açmaya ve onlarla her alanda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Hazırladığımız projeler ile bu kardeşlerimizle okul sonrası hayatlarında da iletişim halinde kalacak ve onların istihdamı için çaba sarfedeceğiz. Bu noktada şehrimizdeki gerek firmalar olsun gerekse ilgili odaları ziyaret ederek birlikte proje çalışmaları yapacağız. İnşallah devraldığımız bu ağır yükü hakkıyla taşıyacağız" dedi.

Program, önceki dönem görev alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verilmesiyle son buldu.

img-20230623-wa0039.jpg

img-20230623-wa0042.jpg

img-20230623-wa0038.jpg

img-20230623-wa0040.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler