Ülkücü camianın sevilen ismi meclis üyeliğine talip

Ülkücü camianın sevilen ismi meclis üyeliğine talip

Ülkü Ocakları Aydın eski İl Başkanı Tayfun Şan, Efeler Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Şan, meclis üyeliği için başvuru dosyasını MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın'a teslim etti ve ardından açıklamalarda bulundu.

0d4aef62-20c0-4ed0-95f5-edc11ca558dd.jpeg

Tayfun Şan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Büyük bir gururla, Aydın Ülkü Ocakları Başkanlığı dahil olmak üzere, Uzun yıllar çeşitli kademelerde Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarında görev yaptım. Bugün yeni bir aşama kat ederek 2024 yılında yapılacak olan, Yerel Seçimlerde Efeler Belediye Meclisi Üyeliği Adaylık başvurusu yapmış bulunuyorum.

8cdf733f-b399-4d8e-a376-04836a7d1bf3.jpeg

Efeler ilçemizde yaşayan, tüm vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak, alt yapı ve üst yapı sorunu olmayan, sosyal donatı alanlarıyla huzur ve güven ortamı tesis edilmiş bir Efeler İlçesi hayaliyle meslek ve İş hayatımdaki tüm bilgi ve birikimimi, yönetim tecrübemi Efeler Belediye Meclis Üyeliği ile bütünleştirerek siz aziz hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile Hiçbir ayrım yapmaksızın, mezhep, etnik köken farkı gözetmeden, Efeler ilçemize hizmet etmek için buradan Milliyetçi Hareket Partisi Efeler Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı olduğumu, siz değerli hemşerilerime de ilan ediyor, Hemşerilerimden , Partililerimden ve Dava arkadaşlarımdan çok kıymetli desteklerini bekliyorum. Değerli Hemşerilerimin, Kıymetli destekleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge Liderim Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin Üretken Belediyecilik anlayışı ve 21. Yüzyılda Lider Ülke Türkiye ideali ile, 2023 Türk ve Türkiye Yüzyılı misyonuyla hareket ederek, Efeler İlçemizi hep birlikte inşa edeceğiz.”

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin Başta Ülkemize ve Efelerimize, hayırlı olmasını diliyor, çıktığımız bu yolda, bizi muzaffer eylemesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

b18735fe-5bac-4b21-bf45-31b50e53f6fe.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler