Üniversitenin açılmasıyla pandemi öncesine döneceğiz

Üniversitenin açılmasıyla pandemi öncesine döneceğiz

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, yüz yüze eğitim sürecinin başlamasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 6 Eylül'den itibaren yüz yüze olarak başlayacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından üniversite öğrencilerini sevindiren haber YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan geldi. Özvar, yeni eğitim-öğretim yılında üniversitelerde de örgün eğitimin yüz yüze olarak başlayacağını açıkladı.

"TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK"

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı öncesi kooperatife bağlı araçlarda gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Yalçın, "Biliyorsunuz, 2020 yılının Mart ayından bu yana devam eden bir süreç var. Biz bu süreçte, kooperatifimizin araçlarında gerekli önlemleri her zaman aldık. Bu önlemler sayesinde de yalnızca 10 şoförümüz koronavirüse yakalandı. Bu kişilerde araçlarda değil, özel hayatlarında virüsü kaptılar ve atlattılar. Vatandaşlardan talebimiz, bizlerin gösterdiği özeni kendilerinin de göstermesi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etmeliyiz" dedi.

"ESKİYE DÖNECEĞİZ"

Yeni eğitim-öğretim yılının yüz yüze başlamasından mutlu olduklarını dile getiren Yalçın, "Pandemi sürecinde seferlerimizde azaltma yapmıştık. Yeni süreçte bu seferleri tekrar sıklaştıracağız. Ayrıca, gerekli yerlerde ek seferlerde oluşturalabilir. Süreçte işlerimiz azalmıştı fakat şimdi okullar yeniden açılacak. Biz süreçten umutluyuz, mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler