Ünlü Kuruyemişçi Fetö'den Ceza Alacak Mı..?

Ünlü Kuruyemişçi Fetö'den Ceza Alacak Mı..?

FETÖ'ye ilişkin davada yargılanan, Aydın merkezli Tuğba Kuruyemiş firmasının sahibi Ahmet T. ve oğlu Fatih T', Eylül ayında yapılan duruşmada, savcılık tarafından ‘silahlı terör örgütüne yardım’ suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması ist

Aydın'da, FETÖ'ye ilişkin davada yargılanan, Aydın merkezli Tuğba Kuruyemiş firmasının sahibi iş adamı Ahmet T. ve oğlu Fatih T'nin, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan cezalandırılması talep edilmişti.

 

Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, tutuksuz sanıklar Ahmet T. ve oğlu Fatih T. ile sanık avukatları katıldı.

 

Gizli tanığın, "15 Temmuz'dan bir hafta önce Umurlu Mahallesi'ndeki bir iş yerinde toplandılar" yönündeki iddialarını reddeden Ahmet T., o tarihlerde orada olmadığını savunmuştu.

 

Duruşma savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, "silahlı terör örgütü üyeliği" için kesin delillerin olmadığını belirterek, sanıkların "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan cezalandırılmasını istedi.

 

YİNE KARAR ÇIKMADI

 

29 Kasım’da hakim karşısına çıkan baba oğul hakkında kesin karar yine açıklanmadı. Ünlü kuruyemişçinin "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan ceza alıp almayacağı birçok kesim tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler