UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE MASAYA YATIRILDI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE MASAYA YATIRILDI

Söke'de gerçekleştirilen ilçe güvenlik toplantısında, kentte uyuşturucu ile mücadele hakkında atılan ve atılacak adımlar konuşuldu.

Aydın'ın Söke ilçesinde ilçe güvenlik toplantısında uyuşturucu ile mücadele masaya yatırıldı. Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Soner Zeybek, uyuşturucu ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetleriyle değil, topyekun yapılması gerektiğini söyledi. 

İlçede uyuşturucunun gündemden çıkarılması için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini aktaran Zeybek, bu noktada herkese görev düştüğünü dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına sunum yapan Söke Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanı Esra İlgin Dursun, uyuşturucu ile mücadelede, öğrenci ve velilerin bilinçlenmesi için çeşitli eğitim faaliyetlerinin yürütüldüğünü, her okulda rehber öğretmenlerin konuya duyarlı olduğunu kaydetti.

Toplantıya Garnizon Komutanı Albay Murat Kandur, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Gökhan Kurgan da katıldı.

whatsapp-image-2021-03-24-at-18-30-49.jpeg

whatsapp-image-2021-03-24-at-18-30-49-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler