Uzun bir aradan sonra yeniden tezgah açtılar

Uzun bir aradan sonra yeniden tezgah açtılar

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte semt pazarlarında da değişikliğe gidildi. Tedbirler kapsamında bir süredir pazarlardan uzak olan giyim satıcıları tekrardan yerlerini aldı.

İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar uyarınca sokağa çıkma yasağının uygulandığı 30 büyükşehir kapsamından çıkarılan Aydın’da ve Efeler Belediyesi’nin koronavirüse karşı gerçekleştirdiği etkin mücadele ile Efeler ilçesinde hayat normale dönüyor.

 

Tedbirlere uydular

 

Efeler Belediyesi’nin salgın boyunca rutin dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdiği pazar yerlerinde de normalleşme işaretleri görülmeye başladı. Süreç boyunca vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladıkları pazar yerlerinde tekstil esnafı da tekrar yerini aldı. Esnafın, rehavete kapılmadan tedbirlere uygun şekilde satış yapması dikkatleri çekti. Kendilerine uygulanan yasağın sona ermesinden memnun olduklarını ifade eden satıcılar, Efeler halkını tedbirlere uyarak alışverişler yapmaları için pazar yerlerine davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler